Конвекційні печі  – це обладнання, принцип роботи якого полягає у рівномірному розподілені потоків гарячого повітря у камері за допомогою вентиляторів. Це забезпечує рівномірність приготування продукції на кожному пекарському листі, який був поміщений у таку піч. Великою перевагою конвекційної печі є менші затрати часу на приготування продукту у порівнянні із звичайними духовими шафами без конвекції , що в свою чергу приводить  до економії енергії та економії вашого бюджету.

Здебільшого  конвекційні печі використовуються на професійній кухні таких закладів, як бар, ресторан, кафе, міні пекарня, їдальня, на кухнях виробничих підприємств, тощо. Проте останнім часом все більше людей шукають конвекційну піч у якості обладнання для домашньої кухні.

У конвекційній печі ви зможете випікати заморожені напівфабрикати, хлібобулочні вироби (хліб, багети, рогалики, круасани, тощо), кондитерські вироби (бісквіт, вироби з пісочного тіста, печиво, пряники, заварне тісто, безе, тощо), рибні та м’ясні гастрономічні продукти.

      Проте, варто звернути увагу, що конвекційні печі мають різні модифікації.

Вони можутьмати механічну панель управління, програмовану або сенсорну, бути з паро зволоженням та без, вентилятори можуть мати одну або декілька швидкостей, мають різну місткість під деко для випічки, тощо. Технічне «наповнення» печі впливає на її можливості та формує ціну обладнання.

Тому плануючи купити піч конвекційну , зверніться до спеціалістів для підбору печі, яка підійде саме для вашої кухні та меню. Смачних страв та прекрасної конвекції на Вашій кухні!

Закрыть меню
+380669432814
Все результаты поиска
×
×

Корзина